Nattsudd... Återigen!

Denna helg: - Firat en otroligt fin vän som tagit sin socionom examen, därav detta sena inlägg. - Insett att man faktiskt måste vara full för att överhuvudtaget ens gilla att gå ut på klubbar. Och jag var inte full ikväll, inte ens i närheten. - Sett solen gå upp igen och varit nöjd med vilka underbara människor jag har i mitt liv. - Blivit OTROLIGT irriterad över min dator som kostade nästan lika mycket som en Mac och som jag haft i ett halvår. Varför? Jo för den kraschade i Fredags kväll. Irritation på otroligt hög nivå.

- Fikat med tjejerna. Och återigen känt att livet har givit mig otroliga gåvor i form av mina vänner.

- Hängt med en kärlekskrank vän.

- Köpt lösögonfransar som sedan klistrats fast på min väns boyie, that was fun!

- Pratat en massa VM och fotboll.

- Blivit irriterad på Argentina som inte spelade bra alls.

- Kommit fram till att Maradona ser ut som en liten trädgårdstomte. Jag vill ha honom i min trädgård. Var kan jag köpa honom?!

- Blivit ledsen pga vädret. För vi har en "Fiesta parrillera loca" planerad till imorgon, och den verkar inte bli av. Dumväder.

- Blivit ännu mer arg på min dator, pga den har jag inte kunnat blogga som jag velat. DUMDATOR!

Det blev en helvetes massa punkter. och imorgon ska jag skriva ett ordentlig inlägg med bilder från Torsdagens nyhetstyckeri och helgens bravader. God natt världens bästa läsare, nu ska jag drömma mig bort till happyplace, det är den på bilden. Och det ligger faktiskt i Peru (no shit Sherlock?!) Nighty night/ Lucía

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".