Luft kraft

Vi måste ta ett steg i taget, för tar du tre steg istället för ett så missar du vad de två tidigare stegen har att ge.. Ni fattar va? .. Eller inte haha. Whatever, för det jag vill komma fram till e att man inte ska jäkta sig igenom saker och ting. Man ska ta sin tid och göra saker och ting ordentligt, för man kanske aldrig får en chans att rätta det man gjorde fel den första gången, ya digg? Vi kan inte rulla tiden tillbaka (jo, i en tidsmaskin, haha skoja, fett tråkig) och vi kan damn sure inte stanna tiden, så jag måste finna ett sätt att hinna ikapp den för tiden rullar på för snabbt asså.

Det var ju nyligen höst. Ja, apropå höst. Det e en årstid som inte vet vad den vill fan. På morgonen e det 4 grader och dimmigt och på eftermiddagen e det 15 grader och solsken. Bestäm dig! Palla leka "gissa-vädret-leken" med oss. Jag pallar ej, E det kallt så e det kallt, punkt och prick. "I dag blir det växlande målnighet".. blablabla.. Nej mannen! Vadå "växlande"? E det molnigt låt det vara det.

Aja, vår jord har det lite svårt just nu, med tanke på alla dessa föroreningar, så jag kanske ska lay low med mina anklagelser mot vädret. Klockan e tolv och det e sleepmode nu men först måste jag bara yttra mig om en sak!´
Numero uno - Det e OLAGLIGT (en osynligt lag) att lägga av en fjärt på en tunnelbanan fylld med folk! På riktigt! Idag när jag var på väg hem från jobbet (leker helt viktigt haha, jobbet sådär) så sitter jag i tunnelbanan helt chill, lyssnar på musik, e lite irriterad för att jag e trött. Ni vet hur det e. Man pallar inte med folk för man vill bara komma hem. Sen, från ingenstans så känner jag en frän lukt smyga in i mina näsborrar! Kan inte ens beskriva lukten. Den var hemsk! Avskyvärd! Horribel! Fasansfull! Helt enkelt nasty. Så jag slutade andas genom näsan och började andas genom enbart munnen ni vet. För annars hade jag svimmat för länge sen. Och nej jag kunde inte flytta på mig för då skulle folk tro at det var jag som hade lagt av den och att jag ville fly från "the crime scene" haha. Men grejen var, folk verkade helt oberörda. Jag sneglade på ALLA för att lokalisera en misstänkt men alla höll masken fett bra fan.. Och det kan inte bara ha varit jag som kände den.
I allafall, att lägga av en smygare på en tunnelbanan packad med folk e bara lågt.. Hemma, ute i skogen, i ett tomt klassrum, vart ni vill, men inte i tunnelbanan snalla!

Visa kärlek, Peace!

/Emma