1 av 2
2 av 2
Jonas Frid a.k.a Bengt.

Daniel Craig i stan!

Hollywood är i stan! Helikopterrånarna står inför rätta idag! Pris ska delas ut! Oj oj vilken dag. Imorse startade Ison och Samanda den här stora dagen. Gurgin var ute och bjöd Jonas Frid på frukost i Fridhemsplan.

Daniel Craig är i stan, tydligen ska han vara innanför tullarna någonstans för att spela in en film på en Stieg Larsson text. Så om ni kändisspottar honom så får ni fråga efter en autograf.

Gurgin följde med Jonas Frid på jobbet idag. Han arbetar med data och borstar nästan alltid tänderna på jobbet. När han inte borstar tänderna på jobbet eller bjuds på frukost som idag så sysslar han med improvisationsteater. Eller "improteater" som man säger om man är inbiten "improteatare".

Om du vill att Gurgin ska komma ut till dig på torsdag för att följa med dig på din morgon så ska du nog ta och höra av dig! Metropol@sr.se.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".