Better late than never, yet never late is better

Jag tänkte berätta nåt, men nu kommer jag inte på vad det var jag loggade inför att berätta. Äh, det kommer väl så småningom. Men i allafall ni måste läsa "Alkemisten" av Paulo Coelho. Riktigt bra om jag får säga det själv hörrni. Boken e för alla drömmare där ute. Om du har en dröm kommer du efter att ha läst boken känna ett starkare begär att uppfylla den. Eller åtminstone blir mer entusiastisk när det gäller kärleken och livet. Den e inte allt för svår att ta sig igenom heller. Så snabbt, spring till bibblan och låna den! Eller cykla om ni vill. Eller gå. Eller be en kompis att skjutsa dig på en Ica-kundvagn. Vad ni vill bror, vad ni vill. (Förresten, gjorde en recension på den, www.tumbatimes.se - om ni vill cheka)

Fick i uppgiften på bilden att rita en valfri bild och sedan göra nån form av stilisering av den. Aka. klippa ut bilden i olika färger typ. Och mitt resultat såg ut såhär. Känner mig fett stolt om jag ska vara ärlig. Så var tvungen att dela med mig, ya digg? :P

Hahah juste, skulle berätta om när min brosha brukade tvinga mig att ro båten på vårt landställe när han ville fiska. Riktig utnyttjare fan. Och när han bustade mig när jag torkade av tandkräm på hans morgonrock. Men tar det nästa gång mina vänner.. Oj oj oj oj. en riktig cliffhanger där asså.

Haha. Peace!

Emma