1 av 3
Födelsedagsbarnet och Consensus gospelkör.
2 av 3
3 av 3
Recept: Singoalla, Kit Kat och... Inget mer.

Grattis Ison!

Idag hände det - Ison fyller 30! Vi överraskade med äkta sång och Ison fick en tårta byggd av Singoalla och Kit Kat. Karlns kostcirkel var sluten. Senare kom Bäst i Stockholmpanelen och berättade vad som är... Just det, bäst i Stockholm.

Det var Consensus gospelkör under ledning av Sun Erkensten som plötslig kom in i studion vid åtta och drämde av "Oh, Happy Day" för en minst sagt förvånad Ison. Vi bestämde snabbt att detta var det bästa firande han någonsin upplevt.

Sen rullade sms:en och mailen in med grattisönskningar. Bäst av alla var nog Melinda som ringde in och sjöng "Happy Birthday" på eget bevåg. Mycket modigt, Melinda!

Efter nio kom Bäst i Stockholmpanelen, idag bestående av Lolita Opwapo och Adam Turic. Lolita menade med bestämdhet att mingel regerar för tillfället. Hon hade nyligen varit på ett, och visste hur man skulle göra. -Man börjar inte med att säga sitt namn, man inleder med nåt djupare.

Adam menade att utbytet mellan Stockholm och Uppsala är bäst just nu. -Om en artist kommer till Stockholm, kommer den ofta till Uppsala också. På battles i Stockholm kommer det ofta representanter från Uppsala. Jag skönjer ett mönster".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".