You gotta do what you gotta do!

Jag har fått NOG! Mitt rum är som mc donalds frysrum fan! (Nej jag har inte jobbat där, men jag antar att de har haha) Asså jag undrar verkligen när BotkyrkaByggen tänker sätta på elementen! De försöker vänta in en kyla som redan har anlänt, när snön faller kommer elementen säkert sättas på. Jag måste sova i en overall för att inte vakna upp med frusna kroppsdelar. Shit. Blir galen. Det är därför jag har varit förkyld tvågångerom. Jag ska anmäla dem! Okej nej, men man borde. Jag fick nog idag (kl.23:42), så jag skrev mig ett litet "hat"brev till BoBy! Yessir I did! Inte sådär hatbrev som i att jag skäller ut dem och skriver svordomar, utan jag gjorde det på ett lite mer civiliserat, moget sätt.. if u know what I mean. (Ska ringa dem imorgon också)

Skrev något i stil med att: "detta e oacceptabelt, jag får sova med två tjocktröjor, ett par långbyxor och två täcken på.. ska det behöva var på detta sätt..? Blablabla.." Haha lite överdrivning där om jag ska vara ärlig (sover fan naken :P haha driver), men det känns som att man måste ta i med "hårdhandskarna" om en förändring ska ske typ. Jag hade tänkt posta brevet i deras brevinkast (det har ett arbetsrum som ligger på gården bredvid) när mörkret faller imorgonkväll hahaha, kan ju inte avslöja vem jag e.

Hahah shit jag har gjort det hela till värsta kuppen. Kanske ska sätta på mig en svart mössa och ett par svarta fingervantar också, så att jag blir in the mode. Sen kanske slänga mig på marken och rulla runt lite smidigt också, ni vet som de gör på filmer när det ska försöka komma igenom alla röda laserstrålar i ett rum. Tänk om nån granne såg mig ligga på marken ute på gården, med ett brev mellan läpparna, sen när grannen får syn på mig börjar jag springa, och sen från ingenstans så börjar soundtracket till Mission Impossible spela. Hahaha.

Förresten, jag ska meddela er den dagen då elementen sätts på, får se om de tar detta seriöst.

Aja, måste sova nu!

Peace n' godniiight!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".