Pastamorgon

Trebarnspappan och reggeasnubben till lika kocken Jonas ringde in och kammade hem en vit morgonbag. Han skulle laga en fet pastamåltid till sina barn och hade ordentligt med koll på det här med pasta. Ison fick sin utmaning, han syr ett par basketshorts som sedan delas ut till en lyssnare om den godkänns förstås.

Man har ju sett Ison sy och lappa sina kläder med ojämna mellanrum, vi får se hur det går. Han säger att han inte sytt på riktigt sen lågstadiet, så det blir lite back to school nu. Vi får se hur mycket han minns från syslöjden. Skicka ett stödmail till Ison på Metropol@SR.se.
Det gjorde Mufasa:

Jag ville bara säga att jag är först på listan som skulle vilja ha de basketskläderna som Ison ska sy, varför inte? Ison nuhar du press på dig haha kör hårt mannen.

Sen snackade vi om det här med att ragga rätt. Det är galet svårt allt det där, Gurgin brukade använda sig av en Skee-lo singel som han alltid hade med sig till festen medan Ametists metoder fungerade sämre. Våra lyssnare visste bättre än oss.

dom laid back o tysta personerna e intressanta för dom inte e som en öppen bok. Hemligetsfulla personer e lockande. Eman för social e det lätt att man blir broshan med alla killar -istället för potential dejt. / sanna

Det som gäller är BLICKAR!Om man använder ögonen och låter de glöda och har glimten i dom.sen efter en stund ler och kanske vänder blicken. Som att man försöker att inte titta men kan inte sluta. Fånga den andra med blicken!;)

Vi har svarta och vita Metropolväskor och många av dom. Vill du haffa en så måste du ju höra av dig. Hör av dig imorgon! Skriv ett SMS till 72250 skriv Metropol och gör ett mellanslag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".