Tofflor, hundar och potatisar.

Haaaallå där ute i stugorna. Hur står det till med er? Long time no see, jag har varit lite off med bloggen pga lathet, brist på inspiration och massa femtio andra anledningar. Men det vill ni såklart inte höra. Inte intressant för er helt enkelt. Så vad har hänt på sistone?! Inte mycket ska ni veta mina vänner. Jag har jobbat, gått i skolan och köpt världens tuffaste/skönaste tofflor. Alltså jag tror inte ni fattar vilka underbara tofflor jag har lyckats köpa. Dom är fluffiga, alldeles perfekt mjuka och vama. Mmmm, tofflor.. Tänk er Homer när han fantiserar om något samtidigt som han dregglar, lite sådär ser jag ut just nu, hahaha! Jag kom dessutom på en grej idag på eftermiddagen när jag och min syster skulle få naglarna fixade. Jag är världens hemskaste människa när jag är nyvaken. Jag fullständigt hatar världen och människor när jag är nyvaken. Varför kom jag på det i eftermiddags? Jo, för jag råkade somna i 20 min och när min syster väcker mig blir jag först ledsen och sedan arg, trots att jag bett henne väcka mig om jag skulle råka somna. Det är liksom också därifrån mitt otroligt starka missnöje gentemot människor på tunnelbanan kommer ifrån, särskilt på morgonen. För det är egentligen bara då jag stör mig så mycket på människor.

Så summan av kardemumman (haha hej jag heter Lucia och är 45 år) är att jag är en otroligt dålig morgonmänniska. Som hatar världen när hon är nyvaken.

Och vill ni veta en till sak? Vi ska få kolla på en liten vovve som heter Uzi (?!?!) och som vi förmodligen ska köpa. Men nu gäller det bara att övertala mina kära far. Så snälla gulletussepappa, visst vill du ha en liten Uzi? Yes, nu börjar den oficiella "Vi-ska-få-Lucias-pappa-att-köpa-en-hund"-kampanjen. Jag lär nog behöva det!

Men nu ska jag sova, så att jag inte hatar folk alldeles för mycket imorgon. God natt/ Lucia

P.S. Grattis på Potatisdagen kära ni. Hoppas ni har ätit potatisar idag och njutit av dessa underbara knölar i alla dess former. Visste ni förresten att potatisen härstammar från Peru? Och att ordet papa som betyder potatis härstammar från quechuan? Quechua är det andra officiella språket i Peru och inkaindianernas språk. Jag kan fortsätta på detta sätt väldigt länge, men jag ska inte göra det för jag måste sova, så god natt, på riktigt denna gång.D.S.

P.S. #2 Bilden ovanför föreställer några utav de olika sorterna potatis som finns i Peru. Vilken otrolig knöl det är egentligen. D.S.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".