Vart tog kärleken vägen, vart e den vart är den?

Labyrint - Kärleken. Mm tung låt.

Jag kom över ett bra "ordspråk" för en tid sedan och den lyder som följer - "Later doesn't always come"

Det kan inte bli sannare är så. Varför göra nåt senare när man kan göra det idag. Just Nu? För senare kanske det blir försent. Uppskatta folk i din omgivning som förgyllar dina dagar. Säg det till henne eller honom I dag.

Boka biljetter till den där konserten som du så gärna vill gå på som e nu i veckan, för nästa gång konserten blir av igen kanske inte du kan gå.

Om du gillar den där tjejen/killen som jobbar på cafét vid centrum, säg det till henne. Haha, jag vet, som om man skulle gå och säga det till henne/honom bara sådär. Men varför inte? Vad har man att förlora? (Det enda som stoppar en e fruktan för att "skämma ut sig") Antingen får du en chans, eller en diss. Och om du får en diss e du bara tillbaka på ruta 1 och om du får en chans, ja grattis! Man förlorar ingenting. För om nån månad kanske hon/han har hört det från någon annan som inte väntade på later.

Vänta helt enkelt inte på senare, för senare kommer inte alltid!

Peace!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".