Visdomstand

Visdomständer är hemska. Hemska, hemska, hemska! Redan igår började jag känna av något men ignorerade det. Igår vid lunch började det göra ont men vid sju tiden gjorde det så ont att jag grät som en lite bebis. Fyfasiken vad ont det gjorde. HEMSKT! Om ni inte fått ut några än, var glada. Och be till alla gudar som finns att ni inte ska få ut dem heller. Och där hade ni dagens I-landsproblem. Hoppas ni har en grym dag/ Lucia

P.S. Jag lyssnar på en "kärlekslåt" på spanska som går såhär: Jag hoppas du dör. Hoppas världen öppnar sig och den äter upp dig. Hoppas att din värld stannar. Hoppas att världen äter upp dig och att ingen kommer ihåg dig. Jag hoppas att du inte blir insläppt i himlen och att alla skämmer ut dig. Jag hoppas du dör. Och nej det är ingen hård metal eller så som jag lyssnar på. Det är dansant, svängig cumbia. Helt sjuk låt. Ville bara dela med mig av dessa sjuka peruaner, haha! Nu ska jag sova på riktigt. God natt! D.S.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista