Vibe!

Jag har fått lite klagmål utav EN läsare (aka. Rahel, min homegirl och jag antar att fler också tycker det här), i allafall, hon tycker att jag skriver för LÅNGT. Och jag vill ba säga det här till alla er som tycker det: I don't give a F**K! Läs eller skit i, enkelt! Hahaha nej jag driver, säker ni ba, "Oh no you didn't! Aaaaa ska inte läsa mer F**K YOU SJÄLV!" Haha.

Apropå det, Jag hörde från en pålitlig källa som säkert hörde detta från en anna pålitlig källa: att alla "skämt" man drar egentligen e 50 procent sanning. Och då skulle det alltså betyda att jag faktiskt tycker att ni borde dra åt skogen om ni tycker att jag skriver för långt? A och det vill jag ju inte påstå. Ehm.. a.. Vet inte.. Fast..a.. Jag tycker att vi släpper det och går vidare till nästa grej.

Asså nästa grej behöver egentligen ett eget inlägg, men ska försöka fatta mig kort så att inte Rahel flippar ur. (HAHA Rahel kom att tänka på den där gången när du bråkade med Wan*- hahah Denise om du läser HAHAH låt oss skratta tillsammans. Förlåt att jag tog upp det igen Rahel, du kanske hade förträngt det liksom, förlåt, alltså från hjärtat.. ljusen e tända för dem som har lämnat, vår plats så snabbt gud vad jag längtar.. hahahahaha shit. Vem har också det där "problemet" att man typ förknippar allt man/nån säger/skriver till en låt. Som nyss, När jag skrev "Från hjärtat" så spelades låten "Från hjärtat" med "Highwon" upp i mitt huvud från ingenstans så var ba tvungen att skriva det.

Okej, faaan jag skulle ta kort på en bild med min kamera. Men min kamera e hos Rahel kom jag på! Åhh, fett jobbigt det blev exakt denna sekund. Det blir tråkigt om ni inte får se bilden till historien liksom. Aja, när jag får tillbaka den då berättar jag. Apropå låna. Det värsta e när man lånar ut nåt och personen man har lånat ut till inte lämnar tillbaka det man har lånat ut. Fett jobbigt. Haha jag syftar inte på Rahel nu asså haha. Men alltså man ska inte behöva be om att få tillbaka det man har lånat ut. Aa nu kommer Rahel säga: att jag lånade hennes halsduk i typ ett halvår blabla, men asså det verkade inte som om hon saknade den liksom :P Jag ba, "Rahel, här ta din halsduk, tack för lånet" och hon ba, "nej inte nu". Så, it ain't mitt fel. Och jag har hennes väska också, men tror att jag har fått den, haha har haft den i mer än ett år nu. (Holla, när du vill ha tillbaka den Rahel, om du ens minns den :P)

Nej men asså nu har jag och Rahel en speciell vänskap så detta e typ acceptabelt. Men annars. Nej. Inte tillåtet.

Asså kolla, inlägget blev lång ändå. Börjar tro att jag har problem med att sammanfatta. Haha min svensklärare sa faktiskt till mig i ettan att jag var väldigt bra på detaljer men att sammanfattning var min svaga sida. Knas. Men då har vi i allafall en förklaring.

PEACE!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista