Den kända trumman. Foto:SR

Sista trumlektionen

Imorgon smäller det i Metropol Morgons utmaning. Trummisen Tony Lindh satte alla på plats idag med trumman. Vi fortsätter på Metropolkartan, Samandas minne från Bredäng var att hon alltid tänkte på Ison när hon passerade orten.

Sen gjorde Christina Aguilera bort sig, hon kom av sig när hon körde jänkarnas nationalsång. Ison, Gurgin och Samanda snackade pinsamheter.

"V" hörde av sig:

Appropå pinsamheter. Detta hände för flera år sedan.... Men jag skämdes fett! Jag hängde med en kompis på en slags festival i hooden. Å jag fick syn på en sjukt snygg snubbe. Jag och han flörta och raggade på varandra hela dagen. Sen träffar vi på min polares kompis. Så vi tre går runt och jag får syn på killen igen och säger något i stil med " å där är han igen. Jag och han har raggat på varandra hela dagen, han är sååå fin". Då droppar min polares polare följande "va!? Det är min pojkvän"..... Jag dog

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".