1 av 3
Vänner är som växter. Foto: Anna Alexandersson /Sveriges Radio
2 av 3
Hur tar du hand om dina kompisar? Foto: Anna Alexandersson /Sveriges Radio
3 av 3
Vett- och etikettexperten Magdalena Ribbing. Foto: Anders Roth

Vänner växer inte på träd

"Man får aldrig snacka skit"
7:56 min

Hur tar du hand om dina vänner? Det var frågan i dagens program hos Paola och Dani.
Ni lyssnare hörde självklart av er och så hade vi med oss en expert på telefon, Danis idol, Magdalena Ribbing!

"Jag brukar krama dem så länge att de blir irriterade på mig, men det är mitt sätt att visa kärlek. kill them with kindness sådära. / Vicktoria"

"Hej jag e väldigt lojal och kräver inte mycket av mina vänner. Jag skickar alltid fina kärleksfulla sms, bjuder ofta på mat och ett gott hjärta och ett gott skratt därtill / Berri"

"Tjaa :) vänner är det bästa som finns, och jag har absolut fått lyckan och få flera av dom! Jag tycker iallafall att man ska behandla sina vänner så man själv vill bli behandlad, plus att alltid finnas där för dom, vänner är ju nästan det finaste man har och dom är guldvärda! En bästavän är ju som din andra halva, så man måste respektera varann. Sen skulle jag vilja höra en låt, det är med kartellen tror den är ganska ny men har ingen aning om vad den heter, men tror dom gör det med någon annan också, hoppas ni förstår:) ni är grymma! Ciao! / Lackii"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".