1 av 2
Dani & Paola kämpar på. Foto: Anna Alexandersson/SR
2 av 2
Emad kämpar för att bli pilot. Foto: Emad

Alla kämpar med något

"det har jag kämpat med hela dagen"
0:24 min

Hos Paola & Dani idag handlade det om att kämpa på olika sätt. Med det lilla eller det stora. För sig själv, men också för andra. Ni hörde av er och delade med er av er kämparglöd.

Dessutom röstade ni om vilken låt vi skulle spela sist i programmet. Ni valde mellan:

1. De la Soul - Ring Ring Ring
2. Pharcyde - Runnin'
3. Roxanne Shanté - Go on girl
4. Queen Latifah & Monie Love - Ladies First

Och vinnaren blev nummer fyra.

"Hej ! Jag har kämpat eller rättare sagt kämpar för att ta körkort.. Men det är inte lätt när 40 min övningskörande kostar 450 kr !! Men jag kämpar på!! Jag fyller år idag :) skulleuppskatta l ni spelade Calle 13 - vuelta al mundo tack // Antonio"

"Hej tjejer, jag har precis avslutat min pågående kamp som var att få tillbaka min kärlek! Det har varit en hård kamp men nu är hon min igen och det var värt allt kämpande, hälsar alla att kämpa för kärleken! Skulle vilja höra Stor - Jag svär jag drömde, den låten tog mig igenom allt jobbigt under kampen! Peace and love ni äger! / Fabbe"

"Hej! Jag kämpar nu, försöker verkligen hålla näsan över vattenytan. Kärleken till mig själv o mina barn väljer jag att lämna min sambo. I hans sällskap växer jag inte mer. Kampen om mitt eget liv är så tung. Finner ingen bostad o dagarna bara går i den där hemska spända tystnaden. Konstigt livet är. Älskar honom visst men det räcker faktiskt inte... Vill bara bort. Och börja mitt liv. Maria"

"Jag kämpar för spridandet av det som egentligen borde vara självklart : jämställdhet, jämlikhet & alla människors lika värde Yo/PeterN"

"Jag har också kämpat för kärleken. Han reste jorden runt när kärleken dog och det slutade med att jag åkte ner till honom när han var i Colombia för att försöka lösa det. Det funkade inte. Men vi försökte iallafall. Kan ni spela Alexis Weak med 112 för mig så skulle jag bli jätte glad. Tack för ett grymt program! Ha det fint! / Tilda"

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".