1 av 2
2 av 2

"Det är inte fräscht med skägg, det är ohygieniskt!"

På torsdagar släpper vi in vårt tyck-till-gäng i studion. Idag var det Mounia, Denise och Jasenko som kom förbi och sa sitt om veckans nyheter. Dom pratade bland annat om chefer ska få bestämma över sina anställdas utseende eller inte.

Och så blev det snack om hur mycket mindre man hört om det som händer i Egypten jämfört med tidigare. Alldeles för lite tyckte Denise.

- Tänk om hela svenska folket skulle ställa sig upp och göra revolt. Det vore en jättestor grej. Det borde ses som lika stort när det händer där.

Och så pratade vi om irriterande ringsignaler. Varje gång Dejans mobil ringer tror man att agent Jack Bauer från 24 befinner sig på kontoret. Jennifer ville ha tips på en ny ringsignal till Dejan och ni lyssnare berättade vilka ringsignaler ni irriterade er på.

Back in the days hade min pappa en Noika 3310:a och till den hade han "iprenlåten" - "jag är ipren den interlligenta värktabletten..." och ALDRIG ljudlöst. Man blev galen! Jag mår dåligt än idag när jag hör den..- Mary

  Förr i tiden kunde jag störa mig mycket mer på ringsignaler. Antar att man vänjer sig. Den bästa ringsignalen är personliga udda signaler. Annars är det kul om man spelar in olika personer, med deras medgivande så klart, eller ljud från tv-spel etc och har som ringsignal. - Anna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".