Det är knas hos Dani

0:22 min

Har du varit på en superskön fest? Räddade du någon som höll på att dö? Vad har du varit med om för knas i helgen var frågan idag hos Dani! Ni ringde, mejlade och sms:ade in och berättade om er knashelg.


"tjeNa bästa dani!. El grevo här!. Höll faktiskt på att köra på en gubbe i mörby centrum i fredags. Så han förföljde mig genom hela garaget och skulle skälla ut mig. Men jag klarade mig. Ska köra lite försiktigare nästa gång:). Vilket då passar camilioner med ridin dirty:). Ha de bästa!."

"Tjena Dani! Fan nåt knas som hände mig i helgen var som taget ur en film! Jag skulle på fest med mina girls och var helt hype! Kommer till stället och träffar på en skitsnygg kille jag börjar snacka med.. vi dansade och strulade lite, inget seriöst..det var bara lite fylleskoj ;) Sen känner jag en armbåge slå mot min rygg, vänder mig om skitsurt och ba VAD?! Och i samma sekund så typ döööör jag, för det är min kompis som pekar mot dörren. Och där står min pojkvän!! Aah herregud, det vart lite livat, men det löste sig sen och jag blev förlåten ;p Vill önska we belong together med Mariah Carey till min älskling Eddie! / Bina"

"Jag tog chansen när min kompis lämnade sin bil hemma när hon åkte iväg i helgen och vad som skulle bli en nice liten biltur, glida runt och softa och göra det bästa jag vet att köra bil, slutade så klart med ngt helt annat. Solglasögonen var på, till och med en polare som jag har jagat igång om den härliga utflykten.. var redo att plockas upp och hade även lovat fixat fika och så startar inte bilen, frysit fast i snömosig uppförsbacke.. det tog en timme octt gasa och försöka få den att rulla. Tills slut körde den igång.. Skitglad drar jag mot min polare, ca två km och parkar utanför. Det tar ca 2 min inann polaren kommer, då hinner bilspöket ladda ur batteriet och den bara hackar. Vi ger det en halvtimme, som kändes som ett år men inget händer, helt död bil. Mackorna och fikat fick vi ta i lägenhetn och utanför sken solen men vi vara bara tokiga och ville naturligtvis inget annat än att abar åka...jag menar från att först fått igång den till sluuuut ...och sen inte igen!! Sen tog det mig hela helgen att ordna med en annan polare som skulle kunna komma förbi med kablar och hjälpa till att ladda bateriet., så från en härlig liten lördgastur blev det ett superprojekt att få bilen som stod parkerad HELt fel tillbaka till där den skulle stått från första början. Kul med bil!! när det funkar.. Knas helt enkelt! /Cilla"

Madeleines knasiga bildag

Madeleine Jansson hade en knasig bildag. Foto: Dani Ruz/Sveriges Radio

#ljud=2918513#

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista