Aerobics Anna och Gurgin. Foto:SR

Semla + Samanda = Semlanda

Morgonen började med 3 för 1. Internationella Kvinnodagen, Fettisdag och Internationella Pannkaksdagen... Den sistnämnda tyckte alla var värdelös. Så studion kombinerade semlan med kvinnan och överaskade därför Samanda med en semla. Sen filmade aerobicscoachen Anna in pepp och övningar till oss.

Maila oss på Metropol@SR.se för att få komma in!

tja! Jag tycker att alla kvinnor världen över borde hyllas. Allt de får gå igenom och lida som inte vi killar behöver. Och jag vill även hylla Robyn och hennes låtar som hjälper mig att komma över mitt ex. Och sen vill jag hylla alla tjejer/kvinnor i mitt kontaktnät. Men en sak måste jag säga, vi killar är bättre på att bygga Ikea möbler än tjejer! Men en sak e säker, vi män har svårt att leva med er, men ännu svårare att leva utan er! Kärlek till alla kvinnor!! MVH mr. N

jag vill fira och hylla mina fantastiska kvinnliga kollegor på saturnus konferens! Hurra! You rock my world, också min mamma! :-)

Hej vill hälsa till min fru o moder o mina kära systrar på deras dag.. o till alla andra kvinnor..spela gärna aint no sunshine When shes gone med bill withers tack

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".