1 av 2
Paola Bruna i blond peruk. Foto:Paola Bruna
2 av 2
Dani i rött. Foto: Privat

Paola & Dani hooked på hår

Vad gör du med ditt hår?En del gillar att byta frisyr ofta.Andra ändrar hårfärg då och då.Vissa har samma frilla år ut och år in.Somliga lägger ner mycket tid eller inget på håret.

"hej paola och dani vill börja med att säga att jag älskar att lyssna på er medans jag fixar mig innan jobbet :) jag gör ännu ett försök att höraav mig till er har aldrig fått mitt sms läst utav er :( jag har nog haft alla färger man kan ha i mitt hår från svart till lila till rosa och blått. Harbåde haft jätte kort hår och lite längre. Just nu är jag blond och det trivs jag bäst i. Jag plattar och fönar mitt hår varje dag skulle aldrig kunna gåtill jobbet utan att platta det. Och det syns mitt hår är tyvär riktigt slitet efter all färg. Jag skulle vilja hälsa till min älskade vän johanna som också lyssnar. Sen skulle jag vilja önska låten jeepstarr bida din tid om det går bra :) /emmy årsta"

"tjena tjejoor! Åh, mitt favorittema! Jag är helt besatt av mitt hår, kan verkligen bli deprimerad om jag har en dålig hårdag! :(Haha sorgligt men sant, jag stylar mitt hår dagligen, plattar, lockar you name it! Tycker det blir snyggt, och så är det kul :D pussaar //Madde"

"Tja tjejer, Inte så hår fixerad, ta fram hårtrimmern bara så slipper man ens tänka på d ;P Vill hälsa till the man in the sky som fixat lite värme i veckan :P Skulle vilja höra nåt me danne da costa om d går för sig. Peace&Love /Huddinge"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".