1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

"vill till djungeln och öknen"

8:31 min

En av Sveriges nya r&b-röster Chris Mhina gästade studion, och pratade om hur det är att som ung artist försöka slå igenom musikbranschen. Som vanligt på torsdagar gästades Metropol Nu oxå av vår kära tyck-till-panel.

När Chris Mhina var 8 år brukade han hänga i studion med sin pappa, som var ljudtekniker åt bl.a. Dr Alban. Det var då som hans intresse för musik växte. Och nu 11 år senare försöker han själv att slå igenom som r&b-artist. Chris berättade hur viktigt det har varit för honom att ha rätt folk omkring sig, och som stöttar honom. Drömmen för framtiden är inte bara att slå internationellt med sin engelska r&B, utan han vill att hans musik ska höras överallt - i djungeln och i öknen.
Tyck-till-panelen dök som vanligt upp på torsdagar och levererade sina åsikter kring veckans händelser. Det blev bl.a snack om prishöjningen av SL-kortet och att ha shorts på jobbet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista