1 av 2
Hur mycket Fredag den 13 är du? Ring: 08-784 30 20
2 av 2
Syster Sol vattnar växter i Östersund. Foto: Privat

Den stora otursdagen är äntligen här!

Isabel Syster Sol hos Paola & Dani
5:29 min

Ibland händer det att den 13:e slår in på en fredag. Vissa säger att det är en riktigt otursdag och att oförklarliga saker kan hända...

Hur mycket fredagen den 13:e är du? RING 08-754 30 20

Dessutom ringde vi upp Syster Sol och checkade av hennes helg!

Här kan du läsa mer om oförklarliga saker

"tja paula det är ju katter med i sorry ms jackson videon. Det är därför du tänkte på det såklart;-) mvh hunden"

"Hej Paola & Dani ! !Hoppas det är bra med er!Det blir nog en väldigt lugn helg, ska nämligen jobba i morgon också. Sen får vi se om det händer något kul på lördags kvällen = )Undrar om ni kan spela Sean Kingston - No letting go-Ha en bra helg! /Elin"

"Halloo ! how u doin? helgens planer är att bara soooofta och njuta av fotboll på tv. Jag vill hälsa till mina grabbar (willy, Chris) som jobbar hårt dom sista timmarna nu innan helgen ! Jag vill även passa på att önska ison & filles låt -örfila dig själv. Den e riktiiigt feeeeeet .Peace and luv / Norra B/Delle"

"vill göra en shout out till alla tumba bor som ska till familje festivalen i helgen på storvretsängen, idag kommer de va live grejer och imorn blir de karnevals tåg o live musik med mera. kommer vara där hela helgen o hoppas på bra väder.peace/Tumba Tarzan"

"Tack för att ni gör ett super bra radio program:) ikväll blir de ute servering med några vänner. Längtar ihjäl mig haha. Skulle va super om ni kunde spela Coconut me Mohombi så man blir pepp till kvällen :) kramar camilla från örebro:)"

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".