Bästa sommarjobbet med Dani

"Det var jävligt lärorikt"
0:24 min

Sommaren är snart här, folk går på semester och in kommer vikarier. Vilket är det bästa sommarjobbet du haft?

"hej Dani!:) jag har bara en erfarenhet av sommarjobb. Och det var förra året då jag jobbade på BR. det var sjukt kul för att jag fick göra så mycket! Fick till och med de svåraste uppgifterna för att ingen annan orkade göra dom. Leksaker är bara så underbart! /P"


"det roligaste sommar jobbet jag haft va när jag va 16 då va jag i Grekland hela sommarlovet och efter några veckor så hade jag festat bort alla pengar så jag gick till ett konditori och köpte massvis med munkar och sen gick fram och tillbaka på stranden och sålde munkar. Det va riktigt varmt och svettigt men jag fick en skön bränna och bra träning. /el greco"

"Hej Dani! Det bästa sommarjobbet jag haft var för ett par år sedan när jag jobbade som städare! Det var så bäst för jag gjorde typ inget. gick runt och låtsasstädade & käkade bullar som fanns i skafferiet. Jag kommer ihåg att en gång när jag skulle våtmoppa trapporna så gick jag längst upp och sedan hällde jag hinken med vattnet över trappen och lät det rinna ner.. Shit vad man var busig förr! Idag skulle jag aldrig få för mig att slarva så på ett jobb, aldrig! / J"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".