Vilken låt sitter fast i ditt huvud just nu? RING och berätta 08-784 30 20. Foto:Jonas Ekströmer/SCANPIX

Maggio vägrar lämna Dani


De smittar av sig som en gäspning på tunnelbanan. Låtarna som du inte vill nynna på men som rätt som det är finns där och inte går att få bort..

"heej ja sitter just nu i blodgivar centralen o ger blod för första gången o nynnar på keep it loose, keep it tight av Amos lee..för att inte tänka på den eeemorma nål i min arm! Rekommenderar alla som kan att ge blod its needed ppl!! Tack för ass skön radio keep it up! Sam"

Vilken låt kan du inte sluta nynna på just nu?

"Hej Dani! Jag har en polare som i flera år har planterat en låt hos mig, när vi ses, inte jämt, men då och då. Hon är subtil bruden!!! Nuförtiden är jag ju så medveten om det och det har blivit ett intern skämt, men ibland smyger den på och jag vet inte hur hon har gjort. OK, låten!! Rule Brittania, brittania rules the world.. Ibland skickar hon tex sms där hon bara skriver Rule...- haha och shit så var den fast. En gång när jag var på Irland ringde hon och sjöng på telefonsavraren, perfekt!! Så satt Rule Brittania fast och kanske inte helt rätt att sjunga på Irland haha.. / Anna"

"Ciao En gång var jag på ett möte med viktiga herrar i slips. Min polare satsade medvetet på att plantera en låt i sälllskapet. Oups I did it again med Britney Spears..Hon nynnade stilla då coh då och lagom till att en snubbarna skulle hämta kaffet en timme in i mötet lämnade han konferensrummet med ett oups I nana annananananananana. Hahahahahahaha! Min absoluta bästa medplantering av låt jag varit med om. Självs just nu har Maggios "stoppa mig"!! Annars när det är tomt i skallen och ingen annan låt ligger och skvalapr brukar Monica Zetterlunds "Åh det är skönt när mitt Stockholm är grönt sakta gå hem genom stan"

"Hej Dani! En låt jag hatar att jag fick på hjärnan var Rihannas Rude boy, tycker verkligen att det är en dålig låt! Ändå gick jag runt o nynnade på den för att den spelades överallt, skämdes när jag kom på mig själv haha! En låt jag har på hjärnan just nu är Mr Saxobeat med Alexandra stan, men det gör inte så mycket för den är skön, så om du vill köra den har jag nåt att sjunga med till ;D Pusssss! Lillian"

"Hej tjejen!! En låt som fastnat i min hjärna, mest för att min kollega har den som ringsignal varje fredag (yep,inget skämt) är såklart Friday med Rebecka Black! Allltså, det är så jobbigt för det är Verkliiiigen en crappy låt, men man kan inte tycka illa om henne för hon är så ung så det är liksom synd.. Plus att när man hört den för tolfte gången o inte skrattar längre så blir man ganska glad av den trots allt ;p hahaMen för att få bort denna ur min hjärna så vill jag önska My love med Justin timberlake :D Puussar!! /madde"

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".