1 av 2
Vilken shopping är du bäst på? Ring 08-784 30 20.Foto: Anna Alexandersson SR
2 av 2
Vilka shoppingbagar är du expert på att fylla? Ring 08-784 30 20. Foto: Anna Alexandersson

Shoppa bör man annars..

.. dör man!
Mat, flytt, kläder och presenter. Vilken slags shopping är du bäst på?

"Shu, det jag är bra på är spontan shoppa. Jag följde med en kompis till mio och kom hem med sovrum för 55lax. Hur vet jag inte, jag skulle inte ens ha något. Det är bara en av flera, 127 röda / tomas en förortsromantiker"

"Halloj Girls!!Jag skulle nog säga att jag är bäst på kläd/sko shopping, jag går in i en butik, plockar på mig det jag vill ha, prövar kläderna/skorna och tar det jag ska ha till kassan och går vidare till nästa butik, orkar inte gå runt i en och samma butik i typ timmar, fort ska det gå!! Hihi, har garderoberna fulla av kläder och tom ett eget litet förråd för mina skor.. What's a girl to do ;P Vill önska everything tonight med Pitbull ft. Neyo! Kraaam! /becka"

"Hola chicas! Min starkaste shoppingkunskap är teknik och abonemang, de sista görs väl inte ofta men hjälper ofta nära och kära med det mesta. Tack för ett bra program, kram F"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".