1 av 4
Panetoz kom förbi med 2 kompisar! Foto: SR
2 av 4
Thomas Gylling var fredagsgäst! Foto: SR
3 av 4
"Få se spellistan nu..." Foto: SR
4 av 4
Dilan Apak och Al Azif, dagens Bäst i Stockholm-panelister! Foto: SR

Panetoz + Thomas Gylling = SUPERFREDAG!

Superfredagen började tungt imorse i Metropol Morgon! Panetoz kom förbi och körde låten Dansa Pausa live i radio för första gången (det blev en darbuka remix också!) och pumpade upp rytmerna! Inte nog med det! Dagens superfredagsgäst var ingen annan än programledaren/ producenten/ dj:n Thomas Gylling och han tog med sig massa sjuuuk musik! Pulsen imorse var inte att leka med!

Superfredag betyder också Bäst i Stockholm! Dilan Apak, skådis och juriststudent har äntligen flyttat in till stan och det är det som enligt henne är bäst i Stockholm! Dj:n och producenten Al Azif, andra halvan av dagens Bäst i Stockholm-panel, hypade Ung08-festivalen där man kan bland annat kan gå på fest nere i tunnelbanan!

Mail-kärlek imorse:

Alltså ååh, tack! Vilken morgon! Perfekta starten,ni gjorde verkligen min dag.. Vaknade och var helt seg, slog på radion och efter några minuter så dansar jag runt för mig själv i lägenheten. Nu är jag fylld med så mycket positiv energi så jag känner att jag kan tackla vad än dagen slänger min väg.. speciellt på nya jobbet jag nu ska ta o dra mig till! Ni e grymma! / Tove

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista