Ison avskyr "ockuperaren" och Gurgin tål inte "skrikaren". Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix.

Alla dessa gympersonligheter

4:49 min

Rambo 5 är på gång! Ingen vet riktigt vad som händer med Sly och om han ens ska få spela John Rambo. Ison presenterade upplägget i sin låt och tränade på sin drumpad inför utmaningen imorgon Det stora imorse var det här med alla gympersonligheter man stöter på när man pumpar stål. Vi frågade lyssnarna vilka personer de stött på i gymmet? Ockuperaren? Prataren? Skrikaren?

jag har mött både dem ena och den andra på gymmet. Har även själv varit grov men lessnat. Även blivit attackerad av grova killar som tappat förstånd. /Thomas

på mitt gym finns alla typer. Värst e killen med megaslickad stram toffs, brallan typ under bröstkorgen å slappt linne. Han e rätt Biffig å Stretchar som ett riktigt Hjon. Den där stjärten haha brallan skär in å allt inte okej! Jag tror han tror att han är guds gåva till Alla tjejer :) / therese

Godmorgon, :) Tränar på jobbet. Själv är jag killen som hälsar på alla och skriker ibland, men de som stör mig mest är dom som tar av sig sin t-shirt och använder maskinerna. Geeeerrr... Tack för ett super bra program. Jesper (Canada)

Grabbar ni håller på glömma en av den jobbigaste . Spännisen. Killen som efter varje repition står o spänner muskeln för att se '' resultatet''

jag är en snubbe på 26 väger runt 56 kg. När jag är på gymmet kör ja mitt sjukgymnastik program. Men spanar oxo på guzzarna. Det värsta är att dem oftast har större muskler än mig. Då blir det så att man dag drömmer bort träningen istället.

jag är svettisen, killen som kör cross trainern 1 timme tills t-shirten bytt färg, sen måste byta shirt innan man kör reps på maskinerna .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista