Myrna, Oskar, Linnea och Ison! Kördags! Foto: SR

The Ison Super-choir!

Onsdagsmorgon och vilken morgon det var! Ison visade vad han går för när det kommer till att anta en producentroll. Tillsammans med sin kör, som bestod av Linnea, Myrna och Oskar, visade Ison att han kan riva loss ett beat på en drumpad..! ...eller, typ nästan...

Äter du gammal mat? Ison är ganska petig med utgångsdatum men Gurgin är inte det alls. Emilia däremot, hon är kanske för petig t.o.m. I nyheterna kunde man imorse läsa om Eskil Carlsson som ätit 70 år gammal oxbringa. Kanske lite att ta i eller? Lyssnarna sms:ade in och berättade om sina tåliga magar!

Jag har tillgång till världens bästa luktsinne iform av min fästmö så hon får lukta på maten efter jag sniffat på den.hatar dock att kasta mat så jag käkar den ibland bara för att inte dissa alla som inte har mat för dagen.

har druckit mjölk som är 2v gammal, ätit 4 dagar gamla rester och nästan ett år gammal choklad. Mår fortfarande fint... /Thomas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista