Här är jag - praktikant-Hugo!

Real Madrid - den perfekta dejten

Som praktikant och helt färsk på Metropolredaktionen har jag bara hört det ryktas om Dejans kärlek till Real Madrid. Imorse fick jag för första gången se det med egna ögon. Det var när Dejan skulle beskriva Reals möte mot Lyon för mig och Cassandra som det helt plötsligt spårade ur. "Det var som en perfekt dejt", började han och vi båda tittade frågande på varandra. Sen vände han blicken mot Cassandra.

"Tänk dig att du ska träffa en kille och han är helt perfekt från första stund. Han kommer i tid, ser bra ut, doftar gott. Han är charmig och överraskar, men inte på ett nördigt sätt utan på ett..fyndigt sätt! Ni har det helt underbart i 90 minuter. Så var matchen för mig igår".

Alla ni som tvivlat på Dejans passion för Real, tro mig när jag säger att det är på riktigt. Och efter bara två dagar på redaktionen kan jag med säkerhet säga att jag kommer få se prov på det igen.

/ Praktikant-Hugo

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista