Metropol sänder ute under en hel vecka!

Under höstlovsveckan flyttar Metropol ut studion från Radiohuset till olika platser i Stockholm! Med oss har vi grymma DJ:s och artister, på plats kommer det finnas en tevespelshörna där man kan spela FIFA 12 och ni får träffa våra grymma programledare! 

Kom och snacka musik, fotboll och andra livsviktiga ämnen med oss! Vi vill såklart jättegärna träffa er!
_________________________________________________________________________

MÅNDAG Södertälje, Kringlan (kl 15-18)
I Södertälje kommer reggae/dancehall-artisten Syster Sol att uppträda. Musiken står DJ Seven-I för och några från Assyriska FF kommer och spelar FIFA.

TISDAG Kista Galleria (kl 15-18)
Med oss har vi rapparen Carlito som släpper nytt i dagarna. Dessutom kommer Kista Galaxy FC för att utmana er lyssnare på FIFA. Musiken kommer spelas av DJ Preview. 

ONSDAG Skärholmens torg (kl 15-18)
Kom och träffa Ison, Rasmus och Aida på Skärholmens torg. Vi träffar Södra Sidan och dyker även upp på fritidsgården där Hosam och Aleks är och håller i en workshop med kidsen där.

TORSDAG Tensta Träff (kl 15-18)
Såklart har vi rapparen Adam Tensta på plats och med sig har han årets vinnare i Idol Tensta. DJ Crona står för musiken denna dag.

FREDAG Gallerian i city (kl 15-17)
Superfredag baby! Och med oss har vi Näääk & Nimo, Newkid och Ana Tijoux & Niña Dios. Vår alldeles egna Martin Bentancourt står som DJ denna dag och bjuder, som alltid, på fet musik!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista