Metropol med Sanna Bråding

Pinsamheter!

Idag snackar vi pinsamheter! Kanske har du råkat prutta högt på jobbet och blivit utskrattad för all evighet? Eller kanske snubblade du i rulltrappan vid T-centralen med alla hundratals resenärer som vittne? Du har kanske råkat säga "grattis till graviditeten" till en person som inte var gravid? Vi vill höra alla era pinsamheter!

Lyssnarnas egna historier:

Charlie "Själv skulle jag kissa ute så råka jag bajsa lite. Mina polare såg och jag skämdes självklart som fan! Men så kan det gå när man skiter i maten och bara dricker bärs. Knas!"

Karen "Blev uppringd av en kille som jag gillade jag spelade lite oberörd och när vi lagt på så var jag så lycklig att jag messade min kompis och berättade att snyggingen hade ringt mig och att jag var urlycklig för det... Råkade såklart messa det till honnom och inte min kompis! :/"

Erica "Vi hade planerat en fest i en längre tid där både mina vänner var bjudna och min pappas. Jag hade precis kommit hem från en långresa i Indien och blev magsjuk (jag vet, fett skumt) precis den dagen festen skulle vara. Jag tänkte att "jag klarar det här" men det tyckte inte min magsjuka.. Det slutade med att jag spydde och .... (ja, you know) samtidigt.. Väldigt jobbigt, väldigt pinsamt, väldigt sjuk tjej helt enkelt, haha! Mitt under festen alltså.. Typ - Party pooper :)"

Chris "Okej det här var galet pinsamt, det var för kanske 3 år sen, en tjej messade mig och skrev: kom jag är ensam hemma, pappa kommer hem imorgon. Jag självklart tveka inte en sekund och drog dit, det höll på hända grejer i hennes rum, hon tog av sig kläderna och jag tog genast av mig kläderna och så BAM hörde vi en smäll där nere...jaaa det var hennes farsa. Och tydligen var han polis.. Jag blev helt lilla för jag kan inte bli röd eftersom jag är mörk.. jag försökte gömma mig överallt, hon fick panik och la sig i sängen och låtsas sov och glömde mig.. jag hör hennes pappa gå upp för trapporna och jag hade bara boxers på mig, jag gömde mig under sängen och det var en låda där nere som täckte halva sängen där under så jag låg där med min halva kropp under sängen och halva kroppen utanför sängen. Jag bad genast till GUD att han inte skulle tända lampan för att han skulle se mig då. Han öppnade dörren kollade om hans dotter sov och stängde dörren igen... och jag tackade till gud varje dag efter den kvällen."

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista