1 av 11
STOR levererade ordentligt när han körde nya singeln Rom & Kush i studion!
2 av 11
STOR
3 av 11
Linda Pira
4 av 11
STOR
5 av 11
Ametist
6 av 11
Viktor Ax
7 av 11
Lorentz & Sakarias i Kärleksattackens studio!
8 av 11
Lorentz & Sakarias kör live
9 av 11
Lorentz & Sakarias
10 av 11
Lorentz & Sakarias
11 av 11
Ametist
En kärleksattack på svensk hiphop

8/11: STOR live med "Rom & Kush"

STOR är tillbaka med singeln Rom & Kush som han tillsammans med Linda Pira körde live i kvällens program!  

Och Lorentz & Sakarias gjorde en återkomst i programmet efter cirka 5 år och bjöd på låten "En kärlekshistoria" live eftersom programmet heter. De uppdaterade oss om vad de gjort senaste tiden och hur hiphoparenans smak och tycke utvecklats vad gäller deras musik under åren som gått. Ametist ville också veta vad tricket är bakom närheten de förmedlar via musiken.  (Lyssna del 1)

Gästade gjorde också producenten Viktor Ax, en okänd producent i Eriksberg i Uppsala har suttit och producerat låtar till medlemmar ur Eminems kollektiv: D12, Bizarre, Stat Quo, Tony Koma, King Magnetic och Adlib. Viktor Ax pratade om vad hans ADHD-diagnos har inneburit för honom... och om det är han som är huvudpersonen i det album han skapat... (Lyssna del 2)

Och så blir det ny musik med bl.a Bloody Mess, Looptroop Rockers, Penga Per, Adam Tensta, Tiro Franco, Daltone, Hoosam, Amer Sarsour, och i programmets sista timme öppnade vi telefonslussarna och pratade med lyssnare runt om i landet!

Lyssna här!


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista