1 av 21
Kim Cesarion, sjunger Undressed acapella i Kärleksattacken! Foto: Cassandra Mattsson/Sveriges Radio
2 av 21
Ametist förklarar tekniken för TASQ
3 av 21
Ametist förklarar tekniken för TASQ
4 av 21
5 av 21
6 av 21
7 av 21
8 av 21
9 av 21
TASQ hade med sig nya rösten Christmas som presenterades idag
10 av 21
11 av 21
12 av 21
Blackmoose i huset!
13 av 21
Kim Cesarion Foto: Cassandra Mattsson/Sveriges Radio
14 av 21
15 av 21
16 av 21
17 av 21
18 av 21
19 av 21
20 av 21
21 av 21
Ametist, vill vara större och starkare än Blackmoose...

28/3: TASQ, Kim Cesarion och klagomålsrundan!

Ikväll ringde Ametist den stora KLAGOMÅLSRUNDAN. Hela veckan har ni lyssnare fått säga vilka svenska rappare ni saknar till bristningsgränsen. De namn som nämndes mest ringde Ametist upp ikväll för att fråga... vafan är det som händer? NÄR får vi ny musik då? Sjukt roligt som måste höras!
 

Då och då tittar Ametist på hiphopens släktingar, och idag var det dags för henne att uppmärksamma svenska soulartisten Kim Cesarion, artisten, rösten, som redan spås en internationell karriär efter att han offentliggjode sin första låt "Undressed". Ikväll fick du höra Kim Secarion i en radiointervju för första gången i hans karriär och han bjöd också på en a capella live. Kim Cesarion berättade också för Ametist att han är musikaliskt skolad, spelar flera instrument, hur det kommer sig att han jobbar med stora producenten Arnthor Birgisson och att han själv har rötter inom den svenska hiphopen...

 

TASQ är sprillans nyen hiphop-duo från Stockholm som består av P Sharmin (rap), Poe Palmieri (sång, rap). Efter att de spelades i programmet för några veckor sedan blev de uppmärksammade veckan av PSL/SVT. De har ännu inte hunnit släppa sitt första mixtape "Chapter One", så du får vara riktigt tidigt ute med att bekanta dig med dom. De släppte nyligen sin första officiella singel "The Grind" och idag rappar de hela 3 låtar live.  TASQ hade också med sig rapparen Christmas som presenterades idag.

I sista timmen tog som vanligt programmets hus-dj Blackmoose över och spelade sköna mixar.

Lyssna på hela programmet  här!


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".