1 av 3
Dejan på semester surprisade i Husby och gjorde en take over! Foto: Sveriges Radio
2 av 3
Gurgin och Magdalena visar "the guns". Foto: Sveriges Raddio
3 av 3
Melody Farshin visade Husby för oss! Foto: Sveriges Radio
Metropol med Gurgin och Maria.

"Ät mer än vad du gör dig av med"

9:42 min

Samtidigt som Gurgin hade PT:n Magdalena Bibik i studion så hängde Maria med Melody som visade Husby för våra lyssnare. Läsarna bokstavligt talat dränkte studion imorse med sms!

Det finns inga genvägar eller quickfixar om du tränar på riktigt. Det är hård tung och mycket träning som gäller. Löpsedlarnas fem snabba är bara bullshit! Det gäller bara att hitta vad som gör det för just dig och skulle det råka vara slagermusik så är det bara att omfamna det. Go fucking liftsom dom säger!

 Vill man bli störst och vinna diverse bodybuildingtävlingar så är det omöjligt att vinna utan att ta steroider. Dem flesta tar hur mycket som helst. Mvh gymfantast

 Det finns massor av studier som visar att träning är bra mot depression. Och på tal om musik så läste jag en studie som tydligt visade att musikökade prestationen. Dock gav både bra OCH dålig musik resultat. Personligen lyssnar jag bara på tung rock när jag lyfter efter som jag gillar den typen av musik(och är inte en discogymmare) Är det gympa pass med mer dans så funkar ju eurodisco.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista