1 av 2
Tunnelbanans spärrar en helt vanlig stressig morgon.
2 av 2
Alicia från Frankrike är JPG högra hand och gav Maria en Gaultier-tour och berättade varför hon älskar Stockholm! Foto: Sveriges Radio / Maria Nohra
Metropol med Gurgin och Maria

"Finnen klämdes och KÄKADES upp"

4:11 min

Igår utrymdes tunnelbanestationen Hornstull för att någon skrämde upp allihopa på perrongen och flydde ner i tunnlarna. Därför ställde Gurgin idag frågan: Vad är det värsta du varit med om i tunnelbanan? Maria åkte ut till Skeppsholmen för att snacka om Jean Paul Gaultier och om den franska tunnelbanan samtidigt som lyssnarna hörde av sig med hemska tunnelbaneminnen:

 Herregud, jag fick världens kväljningar när du berättade om folk som ÄCKLAR sig genom att äta sitt snor eller d första du nämnde BLÄÄÄHHH

Jag va med i Rinkeby när tågen bran fyfan va jag rädd jag va

Jag åkte tunnelbanan från söder till gullmars en sen kväll och en påverkad man hoppar på, för hans ögon följde inte alls med hans huvud, men han drar fram en pistol och alla på vagnen blir helt tysta tills dörrarna öppnas och sen springer nästan alla ut... Äckligt!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista