Sångerskan Vanessa Falk är aktuell med singeln 'Hurt' Foto: Malin Hoelstad /TT.
1 av 2
Sångerskan Vanessa Falk släpper album i vår. Foto: Malin Hoelstad /TT.
Vanessa Falk och Janice Kavander. Foto: Nic von Schoenberg /Sveriges Radio
2 av 2
Vanessa Falk och Janice Kavander. Foto: Nic von Schoenberg /Sveriges Radio

Vanessa Falk ligger lågt med kärleken

2:20 min

Senaste singeln handlar om hennes olyckliga kärleksrelation. Nu berättar Vanessa Falk att hon inte känner någon brådska med att hitta kärleken.

– Jag har ingen kärleksrelation idag, men det är klart man vill ha någon att dela livet med. Men jag letar inte med ljus och lykta, säger 30-åriga Vanessa Falk.

Vanessa tar det lugnt på kärleksfronten. Så småningom kan hon tänka sig att stadga sig, men har ingen konkret tidsplan.

– Om fem år skulle det ju vara kul att ha barn men jag tar det som det kommer. Jag kör på volley.

Har du lätt för att bli kär?

– Nej. Med saker och ting som har hänt i livet har det nästan blivit jobbigt svårt för mig att fastna för någon. Man blir lite less av det.

Vanessa Falks senaste singel handlar om en kärleksrelation. Cry är den tredje singeln från debutalbumet som väntas släppas senare i vår.

Texten handlar om en självupplevd kärleksaffär där hon fick starka känslor. Men när killen hade fått henne på fall drog han, och hon blev kvar.

– Jag har bestämt mig för att inte lägga in en högre växel förrän jag känner den där speciella känslan. Det är inte värt det.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista