Handbojor.
Ambulans, poliser och brandmän fick komma till undsättning. Foto: Darko Bandic/TT

"Jag står dyngrak i kallingar och skäms"

1:31 min

Michael hade ett one night stand, låste fast tjejen med handklovar - men hade tappat bort nyckeln.

Följ fredagsleken #stelt i sociala medier.

"Mamma, varför blir min snopp hård". Frågan från Farzad Nouris lillebror gjorde bilresan mer stel än behaglig, berättar P5 STHLM:s programledare.

– Alla blev knäpptysta. Jag kollar ut genom fönstret och tänker "vem tar pucken".

P5 STHLM låter lyssnarnas berätta om sina mest stela situationer, men när lyssnaren Michael berättar om sin bleknar genast alla andra historier - inklusive Farzads.

Var med om en sjuk grej för några år sedan. Jag hade fest och fixade ett one night stand på hemmaplan. Vi är skitfulla och kommer på att vi ska använda handklovar. Tappar bort nyckeln. Hon får total panik. Börjar svimma och skrika "112" för hon har blodstopp. Jag ringer 112. Först kommer ambulansen och lägger en filt på över henne och försöker lugna henne. Sen kommer polisen och försöker leta efter nyckeln och frågar om jag har verktyg. Det har jag dessvärre inte. Sen kommer brandbilen och knipsar upp handbojorna. Jag står i kallingarna, dyngrak, och skäms då ambulansen, polisen och brandbilen står utanför mammas hus.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista