Isabel Adrian
1 av 3
Känner sig inte hemma någonstans. Foto: CHRISTINE OLSSON / TT
Isabel Adrian Angello och Fredric Brunberg i Let's Dance.
2 av 3
Isabel Adrian Angello och Fredric Brunberg i Let's Dance. Foto: Jessica Gow/TT
Swedish House Mafias Steve Angello och Isabel Adrian
3 av 3
Swedish House Mafias Steve Angello och Isabel Adrian. Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Isabel Adrian flyttar till Stockholm

4:44 min

Hon är från Göteborg, har nyss köpt hus i Stockholm men har foten kvar i Los Angeles. Är Isabel Adrian stockholmare nu?

Hollywoodprofilen Isabel Adrian från tv-programmen Svenska Hollywoodfruar och Let's Dance har numera hus i Stockholm. Men om hon och maken, dj-stjärnan Steve Angello, har flyttat hem till Sverige har hon inte ett rakt svar på.

– Jag har själv inte sett vårt nya hus men det har Sveriges befolkning gjort på nätet. Vi har köpt ett hus i Stockholm men vi har också en gård utanför Malmö och hus i Los Angeles. Jag definierar det som att vi addar ett boende. Flyttar vi hem? Både och kanske.

Vart kommer barnen gå i skola?

– Du försöker vara lite smart där. Jag vill få vår största tjej att testa på den svenska. Det finns extremt bra skolor i Sverige.

För Isabel är det viktigt att själva hemmet inger hemkänsla. Det är viktigare än själva platsen, säger hon.

– Jag känner mig inte hemma någonstans ännu. Jag känner mig hemma där jag bor. Gör ditt hem till ditt och få det som en slags frizon. Jag är hemma när jag är i mitt hus. Om det är LA eller inte spelar mindre roll, men jag känner mig inte hemma i Stockholm.

Flytten till Sverige har inte varit enkel, känslomässigt. Nu har hon landat i att Söder i Stockholm är en bra plats att flytta till.

– Jag skulle vilja ha en egen liten förort i Stockholm som heter Freakville. Jag har haft en del ångest inför flytten tillbaka. Det var många år sedan vi var här, men nu tror jag att Söder kommer passa mig. Jag har fått en helt annan syn av Sverige den här gången när jag kommit hem, och den är väldigt positiv.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista