Fotomontage galaälskaren Thobias Thorwid och Alexander Skarsgård och Samuel L. Jackson på MTV Movie Awards.
Fotomontage galaälskaren Thobias Thorwid och Alexander Skarsgård och Samuel L. Jackson på MTV Movie Awards. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio och Kevork Djansezian/TT

Thobias vill se skandaler på galor

2:28 min

Stockholmaren Thobias Thorwid var uppe hela natten och tittade på MTV Movie Awards från Los Angeles. Men han saknade skandaler.

I natt var det dags för den årliga MTV Movie Awards-galan i Los Angeles för 25:e året i rad. Galan leddes av komikern och skådespelaren Kevin Hart och vid sin sida hade han skådespelaren Dwayne The Rock Johnson.

Några av pristagarna var bland annat Leonardo Di Caprio som vann pris för bästa manliga skådespelare och Charlize Theron för bästa kvinnliga skådespelare. 

Programledaren och Stockholmaren Thobias Thorwid älskar galor och missar därför aldrig en när det är dags. Han beskriver nattens gala som helt okej. Thobias menar att en bra gala måste ha en skandal.

–Det var ingen skandal. Kanye var inte där det var ingen som sprang upp och gjorde någonting kul, säger Thobias Thorwid.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista