Dubellaktuella Meral Tasbas
Dubellaktuella Meral Tasbas Foto: Foto: Mariana Benyamin Sir/Sveriges Radio

Meral är livrädd för näthat

Tog taxi till psykakuten
3:00 min

Meral Tasbas är aktuell med självbiografin Mitt liv som Meral och gör samtidigt reality-comeback i Realitystjärnorna på godset.

Hon blev vad man kan kalla för Sveriges dokusåpadrottning när hon som 19-åring slog igenom i realitysåpan Baren. På senare tid har det varit lite tyst kring henne men nu är hon tillbaka och dubbelaktuell - både med sin medverkan i Realitystjärnorna på Godset och med sin självbiografi Mitt liv som Meral, skriven av Eva Björklund Persson

I sin bok bjuder Meral på sin livshistoria och reder ut allt från falska rykten till personliga berättelser. Hon berättar bland annat om tiden då hon dejtade skådespelaren John Cusack och att hon kände sig instängd.

– Jag blev jagad av alla paparazzis och tidningar så jag tog en taxi till psykriatiska avdelningen på St. Görans och träffade en läkare som undrade hur det var med mig. Där satt jag med tårar som rann nerför hela ansiktet och sa att jag mådde dåligt för att jag träffat en Hollywoodstjärna och jagades av papparazzis.

Tidigare gillade hon uppmärksamheten. Idag väljer hon att lämna Sverige i samband med hennes bokrelease.

– Jag är livrädd för näthat, berättar hon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".