Maria Nohra
Maria Nohra Foto: Monika Bohman/Sveriges Radio

Urpremiär för Hela familjen i Skärholmen

"Jag kände mig verkligen som femton"
3:48 min

På fredag är det premiär för Hela Familjen på Stadsteatern Skärholmen. En humoristisk pjäs om en tonårstjej och hennes familj.

– Jag fick gå och träffa unga fotbollstjejer för att komma in i karaktär. Det var sjukt för när man sätts i en sådan miljö så blir man verkligen en av dem. Jag blev jättenervös och kunde inte ens spela, säger skådespelaren Maria Nohra.

Den hyllade koreografen och regissören Anna Vnuk intar scenen i Skärholmen med en berättelse om en tonårings identitetssökande, känslor som svämmar över och föräldrar som vill väl men inte förstår.

I rollerna ser vi Anna Vnuk själv, skådespelarna Maria Nohra och Per Öhagen samt dansaren Tarika Wahlberg. Hela familjen har urpremiär i Skärholmen 11 november.

Publiken får följa Leia under en vecka då mycket hinner hända. Hon blir dumpad två gånger av samma kille, skolkar för första och sista gången och i slutet av veckan drabbas hon av en insikt som kommer förändra henne för alltid.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".