Marlene.
Marlene. Foto: Eva Ericsson / Sveriges Radio.

"Det var som en storm inombords"

Marlene vill inte spela spel
3:35 min

Singelaktuella Marlene har släppt låt om nyförälskelse. Nyförälskelse kan också innebära ovisshet. Men Marlene uppskattar känslorna som kommer med den.

Efter hiten All I want släpper Marlene låt om nyförälskelse. Next to me heter den och kommer på hennes EP Sweet som släpps senare i vår. Hennes egna nyförälskelse har övergått i att vara kär, men hon minns känslan av att vara nykär.

– Jag blev typ sjuk i huvudet. Inget i livet fungerade. Det var som en storm inombords. Tankar som bara flyger. Man har svårt att koncentrera sig. Det är mycket som händer. Man är hela tiden där med personen, vart man än befinner sig.

Uppskattade du den känslan?

– Jag vet att folk pratar om att det är jobbigt. Varför det? Är det inte underbart om man är kär i någon. Jag förstår ju att det är jobbigt om man är olyckligt kär. Man blir ju knäpp. Men jag tycker att det är härligt att vara kär.

Hur är du när du tycker om någon?

– All in. Jag hatar spel om jag känner att jag vill vara med en person. Då säger jag till dig nu vill jag vara med dig. Om du inte vill det så är det ju så.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".