Frida Nordstrand med en skärmdump av Zlatans inlägg.
Sportreportern Frida Nordstrand tror att Zlatans pannben talar för att han återvänder, men samtidigt är knäskador svåra att sia om. Foto: Sebastian Folcker/SR – Skärmdump från Zlatan Imbrahimovics konto.

Frida Nordstrand om Zlatans chanser

"Vi ska vara glada över att vi fått uppleva Zlatan"
1:09 min

Zlatan säger nu via sociala medier att han planerar att komma tillbaka. Sportreporten Frida Nordstrand hoppas men är inte lika säker.

Sportvärlden stannade till en stund när bilderna på Zlatans otäcka landning visades förra veckan. Det har spekulerats vilt om skadeläget och huruvida hans karriär på allra högsta nivå är över.

– Utifrån hans personlighet var jag rätt övertygad om att han skulle säga att han kommer tillbaka, men vissa saker kan man inte styra över. Om han blir borta för länge så är det ju kört, säger Frida Nordstrand.

Natten till måndag la Zlatan upp en bild på Instagram där han säger att han ska återvända starkare än tidigare. Även Frida har läst Zlatans inlägg och är säker på att det ligger mycket sanning bakom hans ord.

– Han kommer att göra som han själv tycker, det är han som bestämmer när han slutar. Hans pannben leker man inte med, säger Frida.

När Frida nåddes av nyheten att Zlatan var skadad försökte hon trots allt se något positivt i situationen.

 – Vi ska vara glada att vi har fått uppleva Zlatan. Vi har massor av duktiga spelare men vi har ingen Zlatan, säger Frida.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".