Stefan Storm från The Sound of Arrows i P5 STHLM:s studio.
Stefan Storm från The Sound of Arrows i P5 STHLM:s studio. Foto: Sebastian Folcker/SR

The Sound of Arrows vill inte sluta lära sig nytt

"Jag köpte blockflöjten på second hand"
3:12 min

Dont worry heter The Sound of Arrows nästkommande singel, kanske är det de som gett Stefan Storm driv att lära sig nya saker som vuxen.

Har du passerat Bondegatan så har du kanske hört en blockflöjt ljuda längs kvarteret? I så fall kan det vara Stefan Storm från The Sound of Arrows senaste projekt.

När The Sound of Arrows kom för att snacka om kommande albumet Stay Free, så kom vi också att snacka om att lära sig nya saker som vuxen. För Stefan har blockflöjten som han hittade på second hand blivit en sådan sak.

– Som vuxen tar man sig ofta an så stora projekt att det blir svårt att veta när man det facto har lärt sig någonting. Som barn är man väldigt villig att lära sig saker men man får det också lite som ett jobb genom skolan. På det sättet tar man för sig.

Har du något mer mål på gång, förutom blockflöjten?

– Jag har tänkt ta upp franskan genom olika appar. Det är fascinerande hur mycket man kan lära sig. Tänk någon som tar sig an ett nytt språk och så spolar man fram två år. Under den perioden någon lärt sig ett helt nytt språk så kanske man själv gått och trampat på som vanligt.

Albumet Stay free släpps den 27e oktober, nästkommande singel kommer inom kort och heter Dont worry.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".