Den nya idoljuryn har presenterats. Det blir skivbolagsveteranen Nikki Amini som tar över juryuppdraget i den kommande, tolfte, säsongen av TV4:s 'Idol'. Foto: Anders Wiklund / TT
Den nya idoljuryn har presenterats. Foto: Anders Wiklund / TT

Nikki Aminis bröllopsskandal

"Brudklänningen sprack"
2:03 min

I somras gifte sig Nikki Amini med sin Niklas. Nu berättar hon för första gången om olyckan som inträffade under marskalkens tal.

I somras fick vi ses vackra bilder i sociala medier och i kvällstidningarna från Nikki Aminis bröllop strax utanför Stockholm. Vackra kläder, stora leenden och strålande väder. Det vi inte fick se vad den förskräckliga händelse som inträffade mitt under festligheterna. 

– Det var under ett tal under middagen som det hände. Brudklänningen sprack under ena armen, säger Nikki Amini.

Trots händelsen, som måste ses som alla brudars värsta mardröm, tycker Nikki ändå att det var under roliga omständigheter som olyckan inträffade.

– Vår bestman höll ett tal om att det i och med bröllopet är helt kört för mig att dejta David Beckham. Både jag och min syster skrek "FRIKORT" rakt ut och gjorde highfive, säger Nikki.

Nikki hade redan innan bröllopet fått tydliga direktiv av designern om att inte hålla på att flaxa med armarna, men just detta glömde hon bort en kort stund och olyckan var framme.

Var finns klänningen nu?

– Jag har den hemma. Den är för fin för att göra sig av med men jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till, säger Nikki.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".