Gurgin Bakircioglu.
Gurgin Bakircioglu. Foto: Nic von Schoenberg /Sveriges Radio

Gurgin pratar Stockholmsboende - live på Facebook

#bostadsökes live
68 min

Ikväll tisdag sänder Gurgin Bakircioglu live på P5 STHLM:s Facebooksida. Från 20.00 pratar han om bostadskris och bostadslösningar i Stockholm. Var med och berätta din historia.

Just nu granskar P5 STHLM och P4 Stockholm andrahandsuthyrningen av lägenheter i Stockholm. Siffror i all ära men vi vill också ha in historier från dig som bor här.

Hur har du fixat boende? Har du någon gång betalat en alldeles för hög hyra när du hyrt i andrahand? Eller har du kanske själv hyrt ut din bostad? 

Det här pratar Gurgin om ikväll när han sänder Facebook Live från Drottninggatan. Dessutom ska han med hjälp av er tittare och lyssnare fixa ett boende till gotländskan Nora som har flyttat till Stockholm. Vi får se om han lyckas. 

Titta på hela sändningen och var med och tyck till i kommentarsfältet här. Sändningen börjar 20.00 och pågår fram till 21.30.

Du kan också lyssna på hela webbsändningen genom att klicka igång ljudklippet i artikeln (från 20.00).

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".