Rasmus Almerud
Rasmus Almerud presenterar bidragen i P5 STHLM Topp Tre. Foto: Mikael Andersson /Sveriges Radio

P5 STHLM Topp Tre är tillbaka

P5 STHLM Topp Tre är musiklistan där vi en gång i veckan väljer ut musik från tre olika Stockholmsartister. Och det är du som bestämmer vem som ska vara kvar på listan.

Vi på P5 STHLM älskar musik från Stockholm och vi vill att den ska få chansen att höras mer. Men vi vill också att du som lyssnar ska få vara med och påverka vilken lokal musik som ska få höras här i radion. Så därför startade vi i våras topplistan P5 STHLM Topp Tre. Nu är den tillbaka och den här gången är det Rasmus Almerud som har hand om listan.

Varje vecka väljer vi ut musik från olika lokala Stockholmsartister till P5 STHLM Topp Tre. Och det är du som lyssnar som bestämmer vilka som ska vara kvar på listan genom att rösta på din favorit. 

Tillsammans med Maria Enzell, musikläggare på Sveriges Radio, kommer Rasmus Almerud att välja ut artisterna som hamnar på P5 STHLM Topp Tre. Men självklart är det du som bestämmer vilka artister som ligger kvar på listan. 

– Som musikläggare känns det extra roligt att få ett forum i kanalen som är helt dedikerat till Stockholmsartister, säger Maria Enzell. 

Förutom möjligheten att ligga kvar på P5 STHLM Topp Tre och få sin musik spelad i radion i ytterligare veckor så har varje artist också chansen att vinna en spelning på P5 STHLMs klubbspelning P5 STHLM Live våren 2018. Dessutom så adderas artister som har legat på listan i tre veckor till vår ordinarie spellista.

Vill du ta chansen att vara med i P5 STHLM Topp Tre? Skicka in din musik till oss.

Det gör du genom att ladda upp din musik till https://portal.sr.se/musik/ samt skicka ett mail med info om dig och din musik till p5sthlmmusik@sverigesradio.se.

Läs mer om reglerna för topplistan här.

Varje veckas bidrag hör du i Förmiddag i P5 STHLM, tisdag till torsdag från 09.45. Röstar gör du på P5 STHLM:s Facebooksida.

 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".