Melinda Olivares, före och efter attacken.

Hjälp Melinda hitta mannen som räddade hennes liv

2:00 min

Gravida Melinda Olivares från Skärholmen var sekunder från döden i veckan. Nu söker hon efter den främling som avbröt knivattacken hon utsattes för.

Melina Olivares var i tisdags på väg till förskolan för att hämta sina barn när hon blev överfallen och attackerad med kniv.

– Allt blev bara svart när han attackerade mig. Jag är ju gravid och såg att han siktade mot magen. När jag skyddade magen så högg han mig istället i ansiktet, säger Melinda.

Melinda har kommit hem från sjukhuset men dagarna efter dådet är hon fortfarande väldigt påverkad av händelsen.

– Jag mår skitdåligt, kan inte sova på nätterna och vågar inte gå ut. Min mamma måste gå med mig överallt, säger Melinda Olivares.

Mitt under attacken kommer en okänd man fram och skrämmer bort gärningsmannen. Melinda är övertygad om att han räddade hennes liv.

– Om han inte hade hjälpt till så hade jag varit död nu. Han satt med mig tills ambulansen kom sen kom vi ifrån varandra. Jag vill komma i kontakt med honom och säga tack, säger Melinda Olivares.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".