Eric Saade
Eric Saade. Foto: Christine Olsson/TT

Eric Saade: Helt omöjligt att avbryta Anders Wendin

2:27 min

Att försöka få luft bland Sveriges artistelit är inte helt lätt. Det var något Eric Saade själv fick uppleva under inspelningen av Så mycket bättre.

Det var i senaste avsnittet av "Så mycket bättre" som artisten Moneybrother, Anders Wendin, berättade om hur det var att växa upp i en mindre stad och inte riktigt passa in. Eric Saade blir inklippt i bild och börjar med att säga "det där är intressant.." men blir abrupt avbruten.

– Det där minns jag hände många gånger, att man inte blev insläppt i samtalet. Man får tänka på att vi sitter där åtta jävligt stora egon. Så man sitter där med sju andra galna människor. [...] Det hände ju att man inte fick någon luft.

 – Försök avbryta Anders Wendin någon gång. Det är helt omöjligt.

Vad var det du ville få sagt?

– Att det var exakt likadant för mig för jag kommer också från en småstad. i mindre städer är det dåligt att vara den som sticker ut. I Stockholm blev det nästan tvärtom. Där skulle man sticka ut. 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista