Emilie Roslund i P5 STHLM:s studio.
Foto: Sebastian Folcker/SR

Tre tips för olika nyårsfirare

2:48 min

Hur firar man nyår på bästa sätt i Stockholm? Här får du tips kring hur du kan fira på olika sätt.

I årets sista P5 Morgon gästade Emilie Roslund och gav sina bästa tips på hur du kan gå till väga för att få till ett bra nyårsfirande. 

  • Det finns alltid många arrangemang i och kring Stockholm på nyårsafton. Vill du inte åka in till city för att kolla på fyrverkerier - kolla med din kommun vad just de anordnar.
  • Många klubbar och restauranger i Stockholm håller i egna fester. Har ni inte möjlighet att vara hemma hos någon? Dra ihop ett stort kompisgäng och det kommer kännas som att ni är i en kompis vardagsrum. 
  • Om du av olika anledningar inte har någon att fira med men ändå vill ha lite sällskap finns det flera nedräkningsprogram på tv och nyårstreams att kolla på. Dessutom brukar de större nyhetssajterna ha chattar igång där en kan prata med andra personer som firar hemma eller på arbete tillsammans med reportrar och profiler.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista