Camilla Henemarks chock i Farmen VIP

1:56 min

Nu börjar Farmen VIP där svenska kändisar utmanas att leva som man gjorde för hundra år sedan. En utmaning som var tuffare än väntat för Camilla Henemark.

Bland de kända namnen som ska samsas på gården i de småländska skogarna finns Patrik Sjöberg, Samir Badran och Sigrid Bergåkra. Men också Camilla Henemark som efter upplevelsen fortfarande inte känner sig helt hemma på en farm. 

– Jag passar ju bättre på ett slott, säger hon och skrattar.

Hon berättar också att de hade förväntat sig en lite enklare variant av vanliga Farmen eftersom att det den här gången var VIP. Innan Camilla Henemark åkte till gården tänkte hon: "hur svårt kan det va".

Men det blev en chock direkt från start. Det första som hände var att deltagarna fick en påse var och instruktioner om vart det fanns hö. Sedan fick de fylla upp påsen med hö och ha för att sova på. 

– Jag ville bara vända på klacken och gå när jag hörde det, säger hon och fortsätter:

– Jag var på väg att lämna första kvällen. Och jag tror inte att jag var ensam om det. 

Trots att hon spenderade första natten på golvet nära köksdörren så blev hon kvar på farmen. Men hon berättar att det var riktigt tufft periodvis.

– Det är på riktigt det här, säger Camilla Henemark.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista