Johan Wiberg

Det är verkligen en fantastisk förmån att få arbeta med en av de saker som alltid varit ett av mina stora intressen, nämligen Radio!

Ansvarig arbetsledare för en av Sveriges Radios två stora trafik- och serviceredaktioner. Redaktionen i Jönköping bevakar stor del av södra Sverige och är också Sveriges Radio Jönköpings webbredaktion. Både ute i trafiken och på webben är det full fart med många bollar i luften och det passar mig bra. Jag gillar nämligen när det ”hettar till” lite.

Jag kom till Radio Jönköping i början på 1996. Efter nästan fem år som trafikreporter på trafikredaktionen och en massa andra saker på radiostationen, arbetade jag ett tag på Vägverkets trafikinformationscentral i Jönköping. Men i maj 2002 kom jag tillbaka till radion för att ansvara för trafik- och serviceredaktionen. Radio är ju ändå radio!

Privat:
Jag är född mitt i det härliga 60-talet, och uppvuxen i Stockholmsområdet. Men sedan massor av år, känns det i alla fall som, är jag nu smålänning. Jag busar gärna med mina två barn och grejar hemma i huset eller trädgården, tillsammans med min kära hustru. Solen är bland det bästa som finns och fick jag bestämma skulle Sverige bara ha EN årstid, SOMMAREN.

Motto:
”Allt ordnar sig”

Kontakt:
Epost:
johan.wiberg@sr.se  
Tel: 036-215 66 43
Fax: 036-215 67 60